Scroll Top

WELKOM BIJ 0900-DENTIST

In  Amsterdam biedt 0900-DENTIST hoogwaardige tandheelkundige zorg tegen de beste prijzen, met een unieke, persoonlijke aanpak voor elke patiënt.

Betaalbare tandartsenzorg van hoogstaande kwaliteit

Welkom bij 0900-DENTIST, uw vertrouwde tandheelkundige kliniek in het hart van Amsterdam. Wij bieden de beste prijzen voor tandheelkundige behandelingen in Nederland. Onze moderne kliniek is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor zowel de lokale bevolking als toeristen gemakkelijk toegang hebben tot onze diensten

Bij 0900-DENTIST zijn wij trots op onze unieke benadering van tandheelkundige zorg, waarbij we inspelen op de individuele behoeften van elke patiënt. Ons team van ervaren en hooggekwalificeerde tandartsen, implantologen, tandartsassistenten en mondhygiënisten werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elke patiënt de beste zorg en aandacht krijgt. Wij nemen de tijd om de zorgen en wensen van elke patiënt te begrijpen en passen onze behandelingen hierop aan.

Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, van routinecontroles en reinigingen tot complexere ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, protheses, implantaten en ‘all on 4’ behandelingen. Om te garanderen dat onze patiënten dehoogste kwaliteit zorg ontvangen, maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.0900-DENTIST onderscheidt zich door betaalbaarheid. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige tandheelkundige zorg, ongeacht hun budget. Daarom bieden wij enkele van de meest competitieve tarieven voor tandheelkundige diensten in Nederland.

Ontvang betaalbare tandheelkundige zorg van topkwaliteit bij 0900-DENTIST in Centrum Amsterdam. Ons team van professionals staat garant voor jouw welzijn, met zorgvuldige aandacht voor detail en een toegewijde benadering van elke patiënt. Of het nu gaat om een standaardcontrole om je glimlach te behouden of een ingewikkelde procedure om je gebit te herstellen, wij streven ernaar om je comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen bij elke stap van je tandheelkundige reis. Onze missie is om kwalitatieve gezondheidszorg voor iedereen in Nederland betaalbaar te maken, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een gezonde glimlach en een stralende mondgezondheid.

Neem gerust contact met ons op,
stel uw vragen of maak een afspraak

Contact Form Demo (#2)
Allround Klienik

0900-DENTIST is al meer dan 10 jaar dé ‘all-in’ tand- en mondspecialist.
Bij 0900-DENTIST wordt u nauwelijks doorverwezen, veel patiënten van reguliere tandartsen worden juist door hen naar óns doorverwezen voor specialistische behandelingen.
Wij zijn een allround kliniek met een eigen specialistisch team dat nauw samenwerkt met diverse disciplines, hierdoor bieden wij unieke, snelle en hoogwaardige kwaliteit en service.

Tandartscontrole
Tandartscontrole

Geef je gebit extra aandacht, voorkom problemen en begin de zomer met een stralende glimlach.

Spoedgeval
Spoedgeval

Als u pijn of klachten aan uw gebit heeft en u weet niet zeker waar het vandaan komt kunt u altijd bij ons.

Facing
Facing

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein.        

Brug en kroonwerk
Brug en kroonwerk

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie.

Invisalign
Invisalign

Invisalign zijn transparante, op maat gemaakte aligners die geleidelijk je gebit corrigeren voor een rechte glimlach. 

Implantaten
Implantaten

Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel, die op de plaats gezet kan worden van de wortel.

Parodontologie
Parodontologie

Een parodontoloog is een specialist op het gebied van de steunweefsels rondom het gebit. Dit bestaat uit kaakbot, wortelvlies en tandvlees.

Lumedis
Lumedis

Tandartsen en laboranten vandaag de dag vereisen materialen die bieden een uitstekende esthetiek, hoge sterkte, en efficiënte productiviteit‎.

Tanden bleken
Tanden bleken

0900-Dentist bied u de beste tandenbleek oplossingen. Professioneel tanden bleek systemen voor thuijs en in-praktijk bleeken.

Angst Patiënt
Angst Patiënt
Naar schatting zijn er in Nederland 2,5 miljoen mensen bang voor de tandarts, waarvan een half miljoen extreem angstig.
0900Dentist  

Waar prijs en kwaliteit elkaar ontmoeten

Betaalbaar en hoogwaardig

We bieden de meest betaalbare
tandheelkundige diensten in
Nederland zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Persoonlijke zorg en comfort

Bij onze tandartspraktijk
hebben wij persoonlijke zorg,
langdurige relaties en medelevenvolle, aandachtige zorg in een comfortabele omgeving als prioriteit.

Vraag een Afspraak aan

Vul het onderstaande
formulier in en we nemen zo
snel mogelijk contact met u op

Bel ons
U kunt ons bereiken per telefoon van 9:00-12:45 en van 13:30-17:00, maandag t/m vrijdag.
VRAAG EEN AFSPRAAK AAN
Vul alstublieft het volgende formulier in en we zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.
Support Form (#1)