Scroll Top
Onze kliniek
Angst Patiënt

Bij 0900Dentist begrijpen we dat veel mensen angstig zijn voor een bezoek aan de tandarts. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun bezoek.

Onze tandartsen en assistenten zijn speciaal getraind om te werken met patiënten die bang zijn voor de tandarts. We nemen de tijd om te luisteren naar uw zorgen en vragen, en om u uit te leggen wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling.

We gebruiken ook moderne technieken en apparatuur om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Bovendien kunnen we een lokale verdoving toepassen om pijn te voorkomen tijdens de behandeling.

 

pexels-gustavo-fring-4971505 2
image
Pijnlose Anesthesia

Het STA (Single Tooth Anesthesia) systeem maakt gebruik van computergestuurde doorstromingssnelheden en dynamische drukregelingstechnologie om nauwkeurige en comfortabele verdoving te leveren. Door de doorstromingssnelheden en druk automatisch te regelen, zorgt STA voor consistente toediening onder de pijngrens van de patiënt, wat de voorspelbaarheid en efficiëntie verbetert. De dynamische drukregeling bewaakt de positie van de naald voor nauwkeurige toediening, waardoor ongemak wordt verminderd en resultaten worden verbeterd. Met een ergonomisch ontwerp voor het comfort van de tandarts en een moderne uitstraling, transformeert STA de toediening van tandheelkundige anesthesie, waardoor procedures gemakkelijker en effectiever worden..

Patiënten zijn tevredener, loyaler en zullen op basis van hun ervaring vrienden en familie aanbevelen.
Onderscheidt de tandartspraktijk en weerspiegelt een imago van innovatie en spitstechnologie
Minder veeleisend voor de arts – lichamelijk & geestelijk.
Meer opties en flexibiliteit.
Door het snellere effect van de anesthesie kan de behandeling onmiddellijk beginnen

Neem gerust contact met ons op,
stel uw vragen of maak een afspraak

Contact Form Demo (#2)