Scroll Top

Ans Uit Amsterdam

Ik ben nu eindelijk klaar na ongeveer anderhalf jaar . Maar het zijn de vele behandelingen waard geweest ik heb nu 9 implantaten en aan beide bovenkaken bot opbouw waardoor ik nu weer een prachtige mond vol met bruggen en kronen heb gekregen. Waardoor ik weer een mooie mond vol tanden en kiezen heb.

Het ging allemaal niet zonder slag of stoot maar dat lag niet aan de tandarts en kaakchirurg deze hebben mij steeds gerust gesteld dat het helemaal goed kwam. Maar de toestand waarin mijn vorige tandarts het heeft achtergelaten zorgde dat het soms moeilijk ging. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat ik kan eindelijk weer goed kauwen na jaren. Dus wil ik iedereen aanraden om je door het team van 0900 Dentist te laten helpen ook al ben je bang zij nemen de tijd en stellen je op je gemak. Nu alleen nog een kroon op een tand en dan ben ik helemaal klaar Dus ik wil het team van 0900 Dentist bedanken voor de fijne behandeling dit is voor iedereen die mij daar geholpen heeft .