Scroll Top

BriteSmile

Brite Smile, laat uw glimlach stralen. In slechts 1 uur gegarandeerd resultaten !

 

edereen wilt graag een stralende witte lach, maar ons consumptiegedrag zorgt ervoor dat onze tanden langzaam maar zeker meer geel worden. Koffie, thee, sigaretten etc.

 

 

zijn de bekende voorbeelden. Het is normaal dat uw tanden verkleuren. Hoe natuurlijk het verschijnsel ook is, u hoeft daar geen genoegen mee te nemen. Witte tanden zijn nu ook bereikbaar voor u!

Witte tanden geven een jonge gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter als u weer durft te lachen.

 

De voordelen van bleken met Britesmile:

– Snel, veilig en doeltreffend

– U slechts in één uur witte tanden geeft

– Een relatief laag percentage waterstofperoxide bevat

– Met speciaal ontwikkelde apparatuur werkt

– De enige methode met uitgebreide research- en veiligheidsstudies is.

– Tanden, daadwerkelijk, gemiddeld negen tinten witter maakt

 

Bij het maken van een keuze dient u goed op te letten dat de aanbieders geen gel gebruiken met meer dan 20% peroxide en dat altijd een gediplomeerd mondhygiënist of tandarts de behandeling uitvoert.

BriteSmile heeft als enige professionele tandenbleekmethode het beleid dat haar producten uitsluitend door tandheelkundige professionals mogen worden aangeboden.

 

 

Alternatieven vergelijken

Natuurlijk zijn er een aantal alternatieven zoals een blekende tandpasta of thuisbleeksysteem. Toch zijn de meeste alternatieven niet zo snel, gemakkelijk, handig en effectief als BriteSmile. Zoals de onderstaande grafiek aanduidt, biedt BriteSmile u een snellere en handigemethode met bovendien een beter resultaat dan alle alternatieven.

 

 

BriteSmile is beduidend beter dan deze alternatieven. Top onderzoekers en klinische professoren van de University of Medicine and Dentistry van New Jersey, de New York University en het prestigieuze Forsyth Instituut bevestigden de veiligheid en doeltreffendheid van BriteSmile.

 

 

Hoe werkt BriteSmile

De BriteSmile Professional Teeth Whitening system bestaat uit een zachte hydrogene-peroxide gel die wordt geactiveerd door een speciaal, gepatenteerd licht dat werkt vanuit het “blue spectrum”. Zowel het licht als de gel zijn ontwikkeld door BriteSmile Inc. en zijn exclusief beschikbaar bij geautoriseerde BriteSmile Specialisten . In tegenstelling tot de andere tanden bleekmethodes, geeft de BriteSmile methode geen rommel en hoeft u niets mee naar huis te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is rustig plaatsnemen terwijl de BriteSmile Specialist de rest doet.

Het gepatenteerde BriteSmile licht wordt niet door UV, hitte of laser geactiveerd. Het is een zacht blauw licht dat door middel van een bepaalde golflengte op de bleek gel is afgestemd waardoor uw tanden binnen ongeveer één uur effectief worden gewit.

Ga niet akkoord met namaak tanden bleekmethodes. Vraag uw tandarts of hij BriteSmile gebruikt. Laat u niet voor de gek houden door minder effectieve, ongeteste, methodes die misschien niet zo effectief werken of die minder veilig zijn dan BriteSmile.

 

De Techniek

BriteSmile biedt een geavanceerde ultramoderne techniek om tanden wit te maken en om uw persoonlijke uitstraling en schoonheid te verbeteren.

Het BriteSmile licht
Het BriteSmile licht systeem is gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij de geautoriseerde BriteSmile Specialisten . Vanwege het unieke design, is ons licht in staat om alle “zichtbare” tanden tegelijkertijd te bleken met een ongelooflijke verbetering van 8 a 9 nuances op de Vita-Pan lichtovergang kaart. Het is klinisch bewezen dat BriteSmile geweldige resultaten geeft die jaren kunnen aanhouden. Pas op voor imitators die beweren dat ze net zo goed zijn als als BriteSmile. Sommigen gebruiken minder geaccepteerde en minder gestandaardiseerde lichtschalen en/of hebben geen onafhankelijk klinisch onderzoek gedaan om hun beweringen te bewijzen.

De BriteSmile Whitening Gel
De gel bevat een gepatenteerde foto-initiator , die meewerkt aan de afbraak van chromofoor op het tandenoppervlak. In het kort betekent dit dat onze gel klaar is om te worden geactiveerd door ons gepatenteerd blauw licht. Dit licht schijnt op de gel en stelt de natuurlijke samenstelling om de tanden te witten in werking. Het blauwe licht zal alleen de gel activeren omdat deze specifiek ontwikkeld is om te reageren op de door ons gebruikte lichtgolflengte.

Hoe gebeurt dit?
In principe is het proces hetzelfde als het natuurlijke bleekproces waarbij voorwerpen worden gebleekt door zonlicht. Maar dankzij het blauwe licht en waterstof peroxide stelt onze bleekbehandeling onze klanten in staat om in net iets langer dan één uur met een wittere lach te vertrekken. Ook is het helemaal veilig omdat, in tegenstelling tot zonlicht, ons gepatenteerd licht geen schadelijke ultra violette stralen uitzendt. In plaats daarvan, werkt het licht vanuit de zachte blauwgroene kleurenreeks die veilig is voor tandenglazuur alsook voor de huid, tandvlees en andere zachte celweefsels.