Scroll Top
Bleken
Tanden bleken in Amsterdam

Uw tanden laten bleken? Amsterdam is dé stad voor deze cosmetische behandeling! Laat uw tanden bleken in Amsterdam door uitstekend opgeleide en ervaren tandartsen. Onze tandartspraktijk maakt gebruik van moderne technieken om effectief en snel uw tanden te laten bleken. In onze praktijk in Amsterdam wordt het bleekproces middels geavanceerde LED-licht procedures versneld, waardoor uw tanden binnen twee uur maar liefst zes tinten lichter zijn.

Wie zou niet graag een mooie glimlach met stralend witte tanden hebben? Het is niet alleen aantrekkelijk, maar het geeft ook zelfvertrouwen. Uw tanden zijn echter onderhevig aan verkleuring door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, voeding, drankjes, slechte verzorging of roken. Tanden poetsen en flossen houdt uw gebit schoon, maar kan de verkleuring niet volledig tegengaan. Gelukkig is er een oplossing voor uw probleem: het bleken van uw tanden. Uw tanden laten bleken bij onze tandartspraktijk in Amsterdam staat garant voor een professionele tandheelkundige behandeling die zeer effectief is en snel resultaat geeft.

Waarom uw tanden laten bleken?

Het belangrijkste voordeel van het laten bleken van uw tanden is dat u weer een stralende glimlach krijgt. Uw gebit wordt met onze professionele behandeling binnen twee uur maar liefst zes tinten witter. U zult weer durven te lachen en vol vertrouwen communiceren met anderen. Maar uw sprankelende witte tanden zijn niet het enige voordeel van deze cosmetische behandeling.

Het laten bleken van uw tanden helpt namelijk om beter voor uw gebit te zorgen. Mensen zijn zich nadat ze hun gebit hebben laten bleken meer bewust van de impact die voeding en drankjes hebben op de tanden. Deze mensen besteden meer aandacht en tijd aan hun mondhygiëne en het verzorgen van het gebit. Op de lange termijn leidt het bleken van de tanden dus tot een verbeterde algemene gezondheid van uw gebit.

Professionele behandeling versus thuisbehandeling

Er zijn verschillende manieren om uw tanden te bleken, waaronder thuisbehandelingen. In tegenstelling tot een professionele behandeling hebben deze thuiskuren minder effect en vallen de resultaten vaak tegen. Hoewel goedkoper dan een tandheelkundige behandeling, is het tanden bleken in uw eigen woning dus minder kansrijk in het behalen van uw doel.

Thuisbleekmiddelen bieden niet dezelfde resultaten als professionele behandelingen door de samenstelling van het product. De ingrediënten in deze bleekmiddelen zijn vaak minder sterk dan die in een professionele tandheelkundige praktijk en daardoor minder effectief. In sommige producten zijn zelfs schadelijke bestanddelen aangetroffen, die eerder schadelijk zijn voor uw gebit bij verkeerd gebruik of te lang doorzetten van de kuur. Onze uitstekend opgeleide tandartsen vertrouwen op hun kennis en ervaring. Daarom weten zij precies welke aanpak uw tanden nodig hebben om prachtig, stralend wit te worden.

Deskundige specialisten

Wij weten wat het beste is voor uw gebit en zullen u altijd voorzien van professionele tips en doordacht advies op maat. Met veilige en effectieve methodes om uw tanden te bleken is onze praktijk in Amsterdam een leidende partij in de Nederlandse tandheelkunde, op het gebied van cosmetische behandelingen. Uw witte glimlach behouden na de behandeling wordt gemakkelijker en effectiever met het advies en de begeleiding van onze specialisten. Volg onze poets- en flos instructies voor een mooier, gezonder en schoner gebit.

Uw tanden laten bleken in Amsterdam én omstreken

Woont u in Amsterdam of in de omgeving? Maak dan een afspraak met 0900-DENTIST voor een consult. Gespecialiseerd in het bleken van uw tanden, zorgt onze gerenommeerde kliniek ervoor dat u op veilige en duurzame wijze uw tanden kan laten bleken. In Amsterdam zijn wij eenvoudig bereikbaar met eigen én openbaar vervoer. Onze tandheelkundige praktijk maakt enkel gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethodes en gaat verantwoord te werk. Uw gebit wordt dus veilig en effectief gebleekt, in slechts enkele uren.

Het belang van het kiezen van een betrouwbare kliniek is enorm. Uw tanden zijn immers een deel van uw lichaam en verdienen de hoogste zorg. Kies dus voor ervaren en uitstekend opgeleide tandartsen die u op de lange termijn helpen met een fris en stralend gebit. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling. Lees de reviews op onze website van enthousiaste ervaringsdeskundigen die na onze effectieve behandeling door het leven gaan met stralende tanden. Niet voor niets worden wij uitsluitend beoordeeld met 5 sterren via Trustpilot.

Wat kost tanden bleken in Amsterdam?

De kosten voor het bleken van uw tanden kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen methode. 0900-DENTIST biedt diverse behandelingen met uiteenlopende resultaten. Onze specialisten adviseren u in een consult over de beste manier om uw tanden te laten bleken. In onze kliniek in Amsterdam wordt grote waarde gehecht aan uw veiligheid en gezondheid. Daarom is het van groot belang dat de door ons geboden behandeling past bij uw type gebit. Wij bieden thuis behandelingen tegen scherpe prijzen, maar adviseren voor de beste resultaten altijd een behandeling in onze tandartspraktijk.

Een professionele cosmetische tandheelkundige behandeling kan dus variëren in prijs. Meerdere sessies zijn niet nodig, gezien de snelheid van onze moderne technieken en technologieën. Door gebruik van LED-licht om het proces te versnellen kunt u al binnen twee uur optimaal genieten van witte tanden en een stralende glimlach. Onderga nooit een behandeling zonder professioneel advies van een specialist in te winnen.  Het is belangrijk om uzelf goed te laten informeren over de methode, verwachtingen, duur en kosten van de behandeling voordat u beslist om deze te ondergaan.

0900-DENTIST in Amsterdam

Neem contact met 0900-DENTIST in Amsterdam en vraag naar een consult voor het bleken van uw tanden. Profiteer en geniet optimaal van de vele voordelen voor uw uiterlijk, zelfvertrouwen en mondgezondheid. Uw tanden worden beter dan nieuw met onze professionele behandeling, die betere resultaten biedt dan thuisbehandelingen. Met behulp van veilige en effectieve methodes uw tanden laten bleken in Amsterdam bij dé specialist in tandheelkundige cosmetische behandelingen. Kies voor onze gerenommeerde kliniek met ervaren en goed opgeleide tandartsen. Met onze professionele tips houdt u de tanden ook ná het bleken in Amsterdam langer schoon en wit. Neem contact op door te bellen met één van onze vriendelijke medewerkers, of maak een afspraak via de website. Uw tanden laten bleken in Amsterdam en omstreken was nooit eerder zo toegankelijk!

Gerben Kalf

Na 7 jaar met een klikgebit te hebben gelopen, die meer klapperde dan klikte en die meer gerepareerd moest worden, dan dat deze heel was…. Waarvan de “experts” mij 7 jaar lang vertelden, dat het niet anders kon….. Via een vriend bij 0900-Dentist terecht gekomen… Maar meneer, dit gebit is niet goed, deze zal vaak kapot gaan en niet lekker zitten…. Vandaag na een periode van proberen, overleggen en passen een prothese gekregen, die bij het in doen direct een gevoel gaf van, ja dit zit goed. Super mooi resultaat qua aanzicht en………. Een niet wiebelend, eindelijk vastzittende prothese… Ik raad een ieder 0900-Dentist aan, daar waar een goede prothese tegen een goede prijskwaliteitverhouding word aangemeten, waarbij de klant 100% centraal staat. Toppers!!!!!!

Sjaak Oosterman

k ben op deskundige en bovenal op vriendelijke wijze geholpen. Eerst door een Italiaanse inplantoog met wie ik mijn (beperkte) Italiaanse vocabulaire kon uitwisselen. Later door de partner van de uiterst vriendelijke Samira die je altijd weer met een warm welkom begroet bij binnenkomst. Haar eveneens uiterst deskundige partner komt uit Iran waar hij is opgegroeid in de tandarts praktijk van zijn vader en Opa. Hij gaf mij uitleg over mijn kroon die voor 100% bestaat uit Zirkonium. Hij is hiermee begonnen nadat ik de behandel overeenkomst had getekend waarmee ik wel profiteerde van zijn nieuwe aanpak maar de extra kosten (€185) niet verplicht was te betalen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe look boven tand niet van echt te onderscheiden👍👍

Antonio Gelormini

i feel to say thanks to all the team of 0900 dentist in Amsterdam. i was scared and terrified by the implant surgery i was going to have but all the people of the staff has been so nice with me . and special thanks to the surgeon Stefano Maraviglia. he provides me a complicate surgery where other dentists was not ready to perform . During and after my surgery i never had pain or disconfort as i was suppose to have . Everything has been fine and now finally i can eat and smile and have a good social life thanks to those people. At least but not last i found very convenient the price .

Ichen El Houssaine

All of the staff is courteous. They explain what needs be done, Extremely nice with everyone I came in contact with. Everything was explained throughout my first visit. At the end of the visit, everything was in detail on what needs to be done in the future.

Henk Duijs

Vandaag mijn definitieve prothese gekregen. Het resultaat is boven mijn verwachtingen. Super mooie passing en uiterst natuurlijk. Hartelijk bedankt voor de goede hulp en uitleg.

Jan Happyrocker

Ik ben nu zo een drie jaar in behandeling bij 0900Dentist Ik ben er terechtgekomen omdat de prijzen op internet zeer duidelijk waren. En achteraf ook blijken te kloppen. Heb nu verschillende implantaten en kronen en mijn lach is weer als vroeger. Ik was zeer bang voor de tandarts nu niet meer alles gebeurt na duidelijke uitleg en vrijwel zonder pijn en napijn. Er blijkt ook veel meer mogelijk dan je zou denken. Ook de vriendelijkheid van het personeel spreekt mij aan.

Henk Duijs

Vandaag mijn definitieve prothese gekregen. Het resultaat is boven mijn verwachtingen. Super mooie passing en uiterst natuurlijk. Hartelijk bedankt voor de goede hulp en uitleg.

Vitali Tikaev

Dr. Stefano have placed already 5 implants with complicated sinus lifting surgery etc. I’m very pleased with the quality of work they have provided to me. Everything was done at a very professional level. The staff are very friendly. I highly recommend them.

Sima Mohaghegh
Sima Mohaghegh

Ik had vreselijke kiespijn en ben toen erg goed geholpen door de tandarts. Ze nam uitgebreid de tijd en gaf duidelijke informatie. In eerste instantie was ik wat angstig maar het personeel was heel vriendelijk en deskundig en ik werd op mijn gemak gesteld. Ik heb besloten om hier patiënt te blijven.

Ivin. Alfred. M.
Ivin. Alfred. M.

Hi, It’s was a great experience and great work with lots attractive support from all assists to help true mine Treatment, whit lots of new innovation in dentist treatment. Thank You 😊

Hélène Fortuin
Hélène Fortuin

0900-Dentist heeft bij mij 5 implantaten geplaatst met kronen. Mijn gebit is heel mooi geworden en ik kan weer jaren vooruit. Daarbij is het ook een heel aardig en professioneel team die ik iedereen kan aanraden.

Nauman Shahid

Really good service! The staff and Doctors were very friendly. The Doctor who did my cleaning did an amazing job and I felt very comfortable

Mattia Passanisi
Mattia Passanisi

Dottor Stefano is one of the best dentist in town. I really recommend this dental practice. great job and great prices! Thanks 0900 Dentist

Saskia Brands
Saskia Brands

Medi, samira en zijn team…. Altijd vriendelijk en fantastisch geholpen en nog steeds… zou geen andere tandarts willen… Zij hebben echt hart voor hun vak

Jordi Q

You won’t like to go, but once you have to, choose them. Best dentist professionals in Amsterdam! They speak spanish too!

Dirk Rijnbeek

Plezierige ontvangst, denken met je mee op zoek naar de beste oplossing voor de client, ook in relatie tot je portemonnee. Professioneel. Zeer tevreden met de resultaten. Klant gericht in alle opzichten. Parkeergagrage op 3 minuten loop afstand

Ioan Stănilă

Very good service, very nice people, excellent prices. I was impressed and I can recommend 0900Dentist to anyone.

Arnaud Ledieu

Very professional services and very good cares. I do not say that often a dentist ! Thank you

Henry L. Bensimon

Best dentist in town! Highly skilled and most importantly a human being:)

V.E van Soest

Als u implantaten bruggen of kronen wil dan ben u bij 0900Dentist op zijn plek. Het personeel is zeer vriendelijk heel belangrijk, en de prijzen mogen er zeker zijn. Ik zelf vind het top.

Jazz Francis

Heel mooi gedaan echte professionals in het vak nemen de tijd voor je ,zeer goede uitleg en zorg met goed advies luisteren naar jou wensen echte toppers bedankt♡

CarHunters B.V.

ik ben super tevreden, een betere service en kwaliteit had ik niet kunnen krijgen, ik hoop niet dat ik in de toekoemst andere inplantaaten nodig heb en mocht het zo zijn dan kom zeker terug..

Lennart Rip

Great team! Had to do 1,5 hour treatment here and they made it as comfortable and cheap as possible for me. Honest and respectful people.

Rob van 't Hoog

betrokken personeel, deskundig, gaan met hun tijd mee, en bovenal een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Mo Hamed

Ik heb hier 2 jaar geleden een implantaat laten plaatsen, eerst een injectie voor bot opbouw en enkele weken daarna de implantaat. Het betreft een voor boventand die in het zicht zit. Ik ben 100% tevreden met het resultaat en de prijs. Ook de tandartsen en assistentes verdienen een pluim.

M A

A dentist is level and the result was satisfactory. I recommend everyone to go to this doctor. My husband implanted a complete upper jaw with extraction of some front teeth. There was no pain or severe bleeding. The operation went through as required under the care of the medical staff. The price is very reasonable compared to other clinics. The doctor’s help can help you speak three languages: English, Iranian and Dutch Finally, my husband’s smile came back Greetings Isam

Marion Timmers-Hellingman

Ik heb implantaten laten plaatsen voor een brug in mijn bovenkaak. Supergoed behandeld en verzorgd. Het is prachtig geworden. Heel nauwkeurig is gekeken hoe de brug geplaatst moest worden. Ik ben tevreden met het resultaat 👍

Martin Staal

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop 0900dentist mij heeft geholpen na een ongeval waarbij mij brug (met 2 implantaten) zwaar werd beschadigd. Ik heb nu een nog mooiere constructie dan ik al had. Op naar het volgende project.

Hemmo Dekkers

Ik ging naar 0900 Dentist voor een implantaat voor mijn voortand. Hun prijs goed is in vergelijking met andere implantologen en ze hebben inmiddels hun procedures op orde. Iedereen is heel eg klant gericht. Het goede vind ik ook dat hier een prijsopgaaf met onderzoek gratis wordt gedaan. Je betaalt het pas als je accoord gaat. Bij anderen moet je eerst 70 euro betalen voor een offerte. Zeer zorgvuldig ben ik geinformeerd door de chirurg, zodat ik een goed gefundeerd besluit kon nemen. Er werd heel zorgvuldig omgegaan met de hygiene, iedereen werkt met handschoenen die regelmatig ververst worden tijdens de behandeling. Men gaat er voor totale klanttevredenheid. De kleur van mijn tand was moeilijk, met veel geduld zijn we tot een perfecte kleur gekomen. Alle hulde voor de mensen die me door deze periode geholpen hebben. Ik ga weer breeduit lachend door het leven.

Christiane Moll

Ich war heute dort um beide oberen Schneidezähne mit Compositfacings decken zu lassen. Noch nie habe ich so nette und sehr auf die optischen schönen Ergebnisse , bedachten Ärzte kennengelernt. Sie haben sehr fein gearbeitet.Ich bin happy und werde gerne wiederkommen.

Pari Asgari

Ze zijn een goed team en vriendelijk. Ik heb daar implantaat gezet en nu ben ik heel tevreden.

Lucien Darthuizen

Hele goede tandarts neemt de tijd en iedereen heel erg vriendelijk super