Scroll Top

WELCOME TO 0900-DENTIST

In  Amsterdam biedt 0900-DENTIST hoogwaardige tandheelkundige zorg tegen de beste prijzen, met een unieke, persoonlijke aanpak voor elke patiënt.

High-Quality Dental Care at Affordable Prices

Welkom bij 0900-DENTIST, uw vertrouwde tandheelkundige kliniek in het hart van Amsterdam. Wij bieden de beste prijzen voor tandheelkundige behandelingen in Nederland. Onze moderne kliniek is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor zowel de lokale bevolking als toeristen gemakkelijk toegang hebben tot onze diensten

Bij 0900-DENTIST zijn wij trots op onze unieke benadering van tandheelkundige zorg, waarbij we inspelen op de individuele behoeften van elke patiënt. Ons team van ervaren en hooggekwalificeerde tandartsen, implantologen, tandartsassistenten en mondhygiënisten werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elke patiënt de beste zorg en aandacht krijgt. Wij nemen de tijd om de zorgen en wensen van elke patiënt te begrijpen en passen onze behandelingen hierop aan.

Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, van routinecontroles en reinigingen tot complexere ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, protheses, implantaten en ‘all on 4’ behandelingen. Om te garanderen dat onze patiënten dehoogste kwaliteit zorg ontvangen, maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.0900-DENTIST onderscheidt zich door betaalbaarheid. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige tandheelkundige zorg, ongeacht hun budget. Daarom bieden wij enkele van de meest competitieve tarieven voor tandheelkundige diensten in Nederland.

Ontvang betaalbare tandheelkundige zorg van topkwaliteit bij 0900-DENTIST in Centrum Amsterdam. Ons team van professionals staat garant voor jouw welzijn, met zorgvuldige aandacht voor detail en een toegewijde benadering van elke patiënt. Of het nu gaat om een standaardcontrole om je glimlach te behouden of een ingewikkelde procedure om je gebit te herstellen, wij streven ernaar om je comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen bij elke stap van je tandheelkundige reis. Onze missie is om kwalitatieve gezondheidszorg voor iedereen in Nederland betaalbaar te maken, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een gezonde glimlach en een stralende mondgezondheid.

Neem gerust contact met ons op,
stel uw vragen of maak een afspraak

Contact Form Demo (#2)
Allround Klienik

0900-DENTIST is al meer dan 10 jaar dé ‘all-in’ tand- en mondspecialist.
Bij 0900-DENTIST wordt u nauwelijks doorverwezen, veel patiënten van reguliere tandartsen worden juist door hen naar óns doorverwezen voor specialistische behandelingen.
Wij zijn een allround kliniek met een eigen specialistisch team dat nauw samenwerkt met diverse disciplines, hierdoor bieden wij unieke, snelle en hoogwaardige kwaliteit en service.

Tandartscontrole
Dental Check-up

Give your teeth extra attention, prevent problems, and start the summer with a radiant smile.

Spoedgeval
Spoedgeval

If you have pain or discomfort in you teeth and you're not sure where it's coming from, you can always come to us.

Facing
Facing

A facing is a layer of tooth-colored filling material made of composite or a porcelain veneer.        

Brug en kroonwerk
BRIDGE AND CROWNWORK

Crowns and bridges are intended as durable replacements for teeth. They approximate the original form and function.

Invisalign
Invisalign

Invisalign zijn transparante, op maat gemaakte aligners die geleidelijk je gebit corrigeren voor een rechte glimlach. 

Implantaten
Implants

An implant resembles a titanium screw and can be compared to an artificial root which can be placed in the position of a root.

Parodontologie
PERIODONTOLOGY

Een parodontoloog is een specialist op het gebied van de steunweefsels rondom het gebit. Dit bestaat uit kaakbot, wortelvlies en tandvlees.

Lumedis
Lumedis

Tandartsen en laboranten vandaag de dag vereisen materialen die bieden een uitstekende esthetiek, hoge sterkte, en efficiënte productiviteit‎.

Tanden bleken
Dental bleaching

0900-Dentist bied u de beste tandenbleek oplossingen. Professioneel tanden bleek systemen voor thuijs en in-praktijk bleeken.

Angst Patiënt
Fearful Patients
It is estimated that in the Netherlands, 2.5 million people are afraid of the dentist, with half a million being extremely anxious.
0900Dentist  

Where Quality Meets Price

High-Quality at Affordable Rates

We offer the most affordable dental
services in the Netherlands
without compromising on quality.

Personalized care and comfort

Our dental practice prioritizes personalized care,
long-lasting relationships, and compassionate,
attentive care in a comfortable environment.

Request an Appointment

Fill out the
following form and we will
contact you as soon as possible.

Call Us
You can contact us by phone from 9:00-12:45 and from 13:30-17:00, Monday to Friday.
REQUEST AN APPOINTMENT
Please fill out the following form we will get back to you within 24 Hours
Support Form (#1)