Scroll Top
Bleken
Tanden bleken in Amsterdam

Uw tanden laten bleken? Amsterdam is dé stad voor deze cosmetische behandeling! Laat uw tanden bleken in Amsterdam door uitstekend opgeleide en ervaren tandartsen. Onze tandartspraktijk maakt gebruik van moderne technieken om effectief en snel uw tanden te laten bleken. In onze praktijk in Amsterdam wordt het bleekproces middels geavanceerde LED-licht procedures versneld, waardoor uw tanden binnen twee uur maar liefst zes tinten lichter zijn.

Wie zou niet graag een mooie glimlach met stralend witte tanden hebben? Het is niet alleen aantrekkelijk, maar het geeft ook zelfvertrouwen. Uw tanden zijn echter onderhevig aan verkleuring door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, voeding, drankjes, slechte verzorging of roken. Tanden poetsen en flossen houdt uw gebit schoon, maar kan de verkleuring niet volledig tegengaan. Gelukkig is er een oplossing voor uw probleem: het bleken van uw tanden. Uw tanden laten bleken bij onze tandartspraktijk in Amsterdam staat garant voor een professionele tandheelkundige behandeling die zeer effectief is en snel resultaat geeft.

take-home_whitening_treatment_uk.jpg

Waarom uw tanden laten bleken?

Het belangrijkste voordeel van het laten bleken van uw tanden is dat u weer een stralende glimlach krijgt. Uw gebit wordt met onze professionele behandeling binnen twee uur maar liefst zes tinten witter. U zult weer durven te lachen en vol vertrouwen communiceren met anderen. Maar uw sprankelende witte tanden zijn niet het enige voordeel van deze cosmetische behandeling.

Het laten bleken van uw tanden helpt namelijk om beter voor uw gebit te zorgen. Mensen zijn zich nadat ze hun gebit hebben laten bleken meer bewust van de impact die voeding en drankjes hebben op de tanden. Deze mensen besteden meer aandacht en tijd aan hun mondhygiëne en het verzorgen van het gebit. Op de lange termijn leidt het bleken van de tanden dus tot een verbeterde algemene gezondheid van uw gebit.

Professionele behandeling versus thuisbehandeling

Er zijn verschillende manieren om uw tanden te bleken, waaronder thuisbehandelingen. In tegenstelling tot een professionele behandeling hebben deze thuiskuren minder effect en vallen de resultaten vaak tegen. Hoewel goedkoper dan een tandheelkundige behandeling, is het tanden bleken in uw eigen woning dus minder kansrijk in het behalen van uw doel.

Thuisbleekmiddelen bieden niet dezelfde resultaten als professionele behandelingen door de samenstelling van het product. De ingrediënten in deze bleekmiddelen zijn vaak minder sterk dan die in een professionele tandheelkundige praktijk en daardoor minder effectief. In sommige producten zijn zelfs schadelijke bestanddelen aangetroffen, die eerder schadelijk zijn voor uw gebit bij verkeerd gebruik of te lang doorzetten van de kuur. Onze uitstekend opgeleide tandartsen vertrouwen op hun kennis en ervaring. Daarom weten zij precies welke aanpak uw tanden nodig hebben om prachtig, stralend wit te worden.

Deskundige specialisten

Wij weten wat het beste is voor uw gebit en zullen u altijd voorzien van professionele tips en doordacht advies op maat. Met veilige en effectieve methodes om uw tanden te bleken is onze praktijk in Amsterdam een leidende partij in de Nederlandse tandheelkunde, op het gebied van cosmetische behandelingen. Uw witte glimlach behouden na de behandeling wordt gemakkelijker en effectiever met het advies en de begeleiding van onze specialisten. Volg onze poets- en flos instructies voor een mooier, gezonder en schoner gebit.

Uw tanden laten bleken in Amsterdam én omstreken

Woont u in Amsterdam of in de omgeving? Maak dan een afspraak met 0900-DENTIST voor een consult. Gespecialiseerd in het bleken van uw tanden, zorgt onze gerenommeerde kliniek ervoor dat u op veilige en duurzame wijze uw tanden kan laten bleken. In Amsterdam zijn wij eenvoudig bereikbaar met eigen én openbaar vervoer. Onze tandheelkundige praktijk maakt enkel gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethodes en gaat verantwoord te werk. Uw gebit wordt dus veilig en effectief gebleekt, in slechts enkele uren.

Het belang van het kiezen van een betrouwbare kliniek is enorm. Uw tanden zijn immers een deel van uw lichaam en verdienen de hoogste zorg. Kies dus voor ervaren en uitstekend opgeleide tandartsen die u op de lange termijn helpen met een fris en stralend gebit. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling. Lees de reviews op onze website van enthousiaste ervaringsdeskundigen die na onze effectieve behandeling door het leven gaan met stralende tanden. Niet voor niets worden wij uitsluitend beoordeeld met 5 sterren via Trustpilot.

Wat kost tanden bleken in Amsterdam?

De kosten voor het bleken van uw tanden kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen methode. 0900-DENTIST biedt diverse behandelingen met uiteenlopende resultaten. Onze specialisten adviseren u in een consult over de beste manier om uw tanden te laten bleken. In onze kliniek in Amsterdam wordt grote waarde gehecht aan uw veiligheid en gezondheid. Daarom is het van groot belang dat de door ons geboden behandeling past bij uw type gebit. Wij bieden thuis behandelingen tegen scherpe prijzen, maar adviseren voor de beste resultaten altijd een behandeling in onze tandartspraktijk.

Een professionele cosmetische tandheelkundige behandeling kan dus variëren in prijs. Meerdere sessies zijn niet nodig, gezien de snelheid van onze moderne technieken en technologieën. Door gebruik van LED-licht om het proces te versnellen kunt u al binnen twee uur optimaal genieten van witte tanden en een stralende glimlach. Onderga nooit een behandeling zonder professioneel advies van een specialist in te winnen.  Het is belangrijk om uzelf goed te laten informeren over de methode, verwachtingen, duur en kosten van de behandeling voordat u beslist om deze te ondergaan.

0900-DENTIST in Amsterdam

Neem contact met 0900-DENTIST in Amsterdam en vraag naar een consult voor het bleken van uw tanden. Profiteer en geniet optimaal van de vele voordelen voor uw uiterlijk, zelfvertrouwen en mondgezondheid. Uw tanden worden beter dan nieuw met onze professionele behandeling, die betere resultaten biedt dan thuisbehandelingen. Met behulp van veilige en effectieve methodes uw tanden laten bleken in Amsterdam bij dé specialist in tandheelkundige cosmetische behandelingen. Kies voor onze gerenommeerde kliniek met ervaren en goed opgeleide tandartsen. Met onze professionele tips houdt u de tanden ook ná het bleken in Amsterdam langer schoon en wit. Neem contact op door te bellen met één van onze vriendelijke medewerkers, of maak een afspraak via de website. Uw tanden laten bleken in Amsterdam en omstreken was nooit eerder zo toegankelijk!

Price table
€399
/vanaf
€539
Zoom Whitening
Phillips Zoom Whitening
In kliniek
€199
/vanaf
€269
Thuis Bleken
Bitje voor Thuis Bleken
Bleaching Gel 16%