Scroll Top

CeraRoot

 

Het trekken van tanden is heel gebruikelijk als gevolg van slechte tandheelkundige gezondheid en tandvleesaandoeningen. Het verlaten van de ontbrekende tand ruimte leeg mag niet al te serieus klinken, maar de gevolgen van het niet invullen van de ruimte van de ontbrekende tand kan bevatten:

De tanden naast uw ontbrekende tand kan van positie veranderen om het gat te vullen; Het verlies van de wortel van uw ontbrekende tanden kan ertoe leiden dat uw kaakbeen te krimpen, waardoor je gezicht verschijnen voortijdig ouder; en, Een ontbrekende tand in de voorkant van uw mond kan uw glimlach en je zelfvertrouwen beïnvloeden. In veel situaties, een tandheelkundig implantaat is het meest aangenaam esthetische oplossing voor het vervangen van het ontbrekende tand. Een volledig keramische kroon of tandheelkundige brug, bevestigd aan een tandheelkundig implantaat, biedt een complete en mooie oplossing voor het verbeteren van uw glimlach. Een tandheelkundig implantaat neemt de plaats van de wortel van de ontbrekende tand en helpt voorkomen dat de bovengenoemde gevolgen.

Volledig keramische kroon op een volledig keramische tandheelkundige implantaten Als u slechts een ontbrekende tand, een kroon op een implantaat is waarschijnlijk de beste keuze. Net als de natuurlijke wortel, een tandheelkundig implantaat vormt de basis voor een kroon, in dit geval een nieuwe volledig keramische kroon. Een volledig keramische kroon op een allkeramische tandheelkundig implantaat uiterlijk en functionaliteit veel van de ontbrekende tand deed. CeraRoot implantaat systeem is het eerste implantaat systeem ooit te voorzien van metaalvrije implantaat en restauratieve oplossingen.

 

Vraag uw tandarts als u een kandidaat voor een CeraRoot tandheelkundig implantaat en volledig keramische kroon bent. Volledig keramische tandheelkundige brug op volledig keramische tandheelkundige implantaten. Als je mist meerdere tanden, zal uw tandarts waarschijnlijk adviseren een tandheelkundige brug. Er zijn veel verschillende soorten tandheelkundige bruggen beschikbaar. Echter, een volledig keramische tandheelkundige brug op implantaten is een van de beste oplossingen voor de prachtige esthetiek en optimaal functioneren.

 

Een tandheelkundige brug op implantaten kunnen voorkomen:
 

De tanden naast de ontbrekende tanden van positie te veranderen om het gat te vullen; Uw kaakbot krimpen, waardoor je gezicht verschijnen voortijdig ouder, omdat de wortels van de ontbrekende tanden worden ook vermist; Een onaantrekkelijke glimlach, als de ontbrekende tanden laten zien als je lacht. Als een natuurlijke wortel, een tandheelkundig implantaat bepaalt de steun voor een tandheelkundige brug, in dit geval een nieuwe volledig keramische tandheelkundige brug. Een volledig keramische tandheelkundige brug op volledig keramische tandheelkundige implantaten eruit ziet en functioneert zoals de ontbrekende tanden deed. CeraRoot implantaat systeem is het eerste implantaat systeem ooit te voorzien van metaalvrije implantaat en restauratieve oplossingen.