Scroll Top

Lumineers

De pijnloze manier om die prachtige, gezonde, natuurlijke, permanent witte glimlach te creëren.

 

https://www.youtube.com/watch?v=buhHqFo4eYc

 

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor een stralend witte lach. Deze porseleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht en wit gebit.

Waar tanden bleken slechts tijdelijk en onvoorspelbaar resultaat biedt, krijgt u met Lumineers gegarandeerd, zonder risico's, witte tanden.

 

 

Slijpen van tanden en gevoelige injecties zijn overbodig. De tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit, waarna vervolgens de Lumineers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur worden geplaatst. Gevoelige tanden zijn daarmee uitgesloten.

Kleurstoffen hebben geen invloed op Lumineers, gele vlekken verdwijnen permanent onder de prachtig witte tanden.

Angst van patiënten voor de tandarts is niet langer nodig, Lumineers kunnen met minimale voorbereiding aan de tanden direct geplaatst worden, dus ook geen pijn bij gevoelige tanden.

In een enkel geval wordt er licht bijgeslepen, maar dit beperkt zich tot de oppervlakte en er worden geen gevoelige tandstructuren aangetast.Lumineers kunnen indien gewenst elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd.

 

Lumineers zijn zuiver porseleinen facings die, in tegenstelling tot kunststof facings, veel duurzamer zijn, niet verkleuren en de tanden beschermen tegen invloeden door eten en drinken.

Lumineers gaan zoals klinisch bewezen 20 jaar mee en zij matchen perfect met de natuurlijke tandstructuren waarmee u een prachtige witte lach krijgt.

Lumineers zijn super dun (0.2mm), kleurvast en van gepatenteerd Cerinate porselein gemaakt. Kunstof facings verkleuren door het gebruik van bijv. thee, koffie, wijn enz. Zij reageren op warm en koud en geven risico op lekkages waardoor carries vorming (gaatjes) voor de hand ligt.

 

Pijnloze behandeling

Dankzij de porseleinen Lumineers zijn de traditionele pijnlijke Veneers overbodig.

Lumineers van Cerinate zijn porseleinen veneers die een pijnloze methode bieden voor een permanent witte en stralende lach.
Uw tandarts kan deze tandschildjes, die zo dun zijn als een contactlens, over uw tanden plaatsen zonder dat uw tanden hiervoor een onomkeerbare bewerking hoeven te ondergaan. Lumineers kunnen zelfs over bestaande bruggen en kronen worden geplaatst !

Met traditionele Veneers dient de gevoelige tandstructuur verwijderd te worden, alvorens deze geplaatst konden worden.

Met Lumineers is deze riskante bewerking overbodig, omdat de Luminers zo dun zijn dat ze op onbewerkte tandstructuren  geplaast kunnen worden.

Lumineers als cosmetische behandeling biedt een veilig en permanente oplossing voor onder meer verkleurde, bevlekte, beschadigde of scheefstaande tanden.

Met slechts twee of drie tandartsbezoeken krijgt u een volledig nieuwe, stralende lach, die, zoals sinds de ontwikkeling van dit product klinisch en in de praktijk is bewezen, minstens twintig jaar meegaat.

Tevens is de behandeling volledig omkeerbaar doordat de tandstructuur niet bewerkt hoeft te worden.

 

Lumineers worden pijnloos over je eigen tanden geplaatst zonder dat deze beschadigen. Daarmee zijn ze veiliger en duurzamer dan methoden waarbij agressieve bleekmiddelen en chemicaliën direct op het gebit aangebracht worden.

De kosten voor Lumineers zijn afhankelijk van de conditie van je gebit. U kunt uw tandarts verzoeken om een persoonlijk, vrijblijvend consult en prijsindicatie.

 

 

 

De voordelen van Lumineers zijn:

* De tanden worden niet geslepen, de Lumineers kunnen worden verwijderd zonder dat de patiënt puntige geslepen tanden heeft.

* De behande

 

ling is vrijwel pijnloos

* Lumineers is geschikt voor personen met gevoelige tanden, doordat er zo min mogelijk aan de tand zelf wordt gezeten

* Verkleurde tanden, afgebroken puntjes, een spleet, deze kunnen allemaal worden verborgen met Lumineers.

 

[widgetkit id=9]