Scroll Top

Dental bleaching

 

Tanden bleken in 1 uur

 

 

Dental Cosmetic Center Amsterdam bied u de beste tandenbleek oplossingen.

Professioneel tanden bleek systemen zijn beschikbaar bij Dental Cosmetic Center Amsterdam. Deze methode komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en wordt sinds 2001 in Nederland gebruikt. Prevdent is een eenmalige bleekbehandeling. Onder invloed van LED licht en een lage concentratie H2O2 (6%) worden de tanden binnen 1 uur gebleekt. Deze zeer verantwoorde manier van bleken is met name geschikt voor mensen die sneller lichtere tanden willen. Deze behandeling is ook erg geschikt voor mensen die voorafgaand aan een kroon, brug, of facing alle tanden willen laten bleken zodat de kroon op de nieuwe kleur aangepast kan worden.

Steeds meer mensen willen graag schone, witte tanden. Zodat ze vrijuit kunnen lachen en praten. Een goed verzorgd gebit geeft immers ook zelfvertrouwen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk op tal van manieren je gebit goed te verzorgen en waar gewenst te corrigeren. Het begint bij veilig tanden bleken!

Tot 8 – 9 tinten wittere tanden, pijnloos tanden bleken in een behandelin
Tanden bleken is de laatste decennia een echte 'hype' geworden. Dat gebeurde niet altijd op professionele en veilige wijze. Gelukkig is in 2012 een wet aangenomen, waarbij is bepaald dat de behandeling alleen nog door de tandarts mag worden aangeboden en uitgevoerd. Prevdent heeft een in-office methode ontwikkeld voor het bleken van tanden met toepassing van nano-hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan watestofperoxide (slechts 6%). Dat maakt tanden bleken veilig en bovenal: pijnloos!