Scroll Top

Waarom 0900-DENTIST ?

Waarom 0900-DENTIST

 

 

Vandaag de dag rust de tandheelkunde voor ons op de volgende belangrijke pijlers :

 

Preventie

Het voorkomen van tandproblemen is onmisbaar geworden in de hedendaagse tandheelkunde. Wij pleiten voor regelmatig controle, preventieve röntgenfoto`s, grondige reiniging en het volgen van mondhygiene-instructies.

Duurzame Behandelingen

Door regelmatige scholing en investeringen kunnen wij onze patiënten op een betrouwbare en professionele wijze behandelen.

 

Hygiene

Wij werken met mondmaskers en handschoenen. Alle gebruikte instrumenten worden gereinigd, gesteriliseerd en opnieuw verpakt. Waar mogelijk gebruiken wij wegwerpmaterialen. Wij werken volgende de 10 punten van Moorer.

Esthetiek

In onze huidige maatschappij heeft de cosmetische tandheelkunde een belangrijke plaats ingenomen. Bij onze behandelingen houden wij altijd rekening met de esthetische wensen van onze patiënten.

 

Individuele Benadering

Ondanks de grootte van onze praktijk, willen wij met iedere patiënt een vertrouwelijke en persoonlijke band opbouwen.Wij vinden het belangrijk om voor iedereen een behandeling op maat te maken.

 

Een tandartspraktijk waar u zich thuis voelt!

Uitgangspunt van onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. We ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; U bent tenslotte onze gast!

Op het gebied van tandheelkunde zijn er de laatste decennia veel vorderingen gemaakt. Ieder jaar worden er nieuwe ontdekkingen gedaan, wij volgen deze ontwikkelingen op de voet.

 U kunt bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau. Wij noemen dit esthetische mondzorg!

 Onze manier van werken is professioneel, waarbij een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. We informeren u zo duidelijk mogelijk, zowel in de praktijk, telefonisch als via onze website. Daarnaast mag u bij ons rekenen op de beste behandeling en een snelle service.

 Omdat wij nog steeds groeien nemen wij Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.