Scroll Top

Hanneke Uit Amsterdam

0900 dentists bood mij de meest gunstige prijs en kwaliteit voor een implantaat aan. Binnen drie maanden is de wortel getrokken, het implantaat geplaatst en gekroond op deskundige en zorgvuldige wijze.

Antibiotica wordt standaard aangeraden, ik heb dat advies niet opgevolgd en ik heb als alternatief een zilverwaterkuur gevolgd. Na het plaatsen richtte ik mij op een ander probleem; de beschadiging van mijn voortanden door overmatig grapefruits eten. Het gevolg is verkleuring en verzwakking van de tanden. Ik ging opzoek naar een facing behandeling en liet mij bij diverse tandartsen in het land informeren over de behandeling. Uiteindelijk kwam ik toch weer bij 0900 dentists uit en is mijn bovengebit gedeeltelijk gerenoveerd door het plaatsen van drie kronen en vijf facings. De tandarts heeft mij verschillende opties voorgelegd, hij was transparant over alle ins en outs van de ingreep. Ik ben erg geschrokken van de adviezen die ik van andere tandartsen gekregen heb, het zou mijn gebit ernstige schade hebben toegebracht als de keuze op een van hen gevallen was. Facings worden namelijk ook standaard geleverd, op de tanden geplakt en daarna in vorm geslepen. De 0900 tandarts heeft afdrukken gemaakt van mijn gebit en deporseleinen facings op maat laten maken. Het zijn een soort hoesjes die over mijn tanden geplaatst zijn, dat geeft bescherming en een esthetisch effect. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, de deskundigheid van de tandarts op basis van kennis en ervaring en het ondersteunende team van tandartsen, assistentes en receptionistes. Ik kan weer met een stralende lach de college geven! Dank!