Scroll Top

Henk S. Uit Amsterdam

Nadat ik op zeer jonge leeftijd door een verkeersongeluk mijn voortand was kwijt geraakt en waardoor ik lange tijd moest rondlopen met een gat in mijn gebit ben ik bij 0900-Dentist naar binnen gestapt en heb gevraagd naar de mogelijkheden. Al heel snel had ik het gevoel dat ik bij het juiste adres was. Na een behandelplan zijn we begonnen en stap voor stap werd het resultaat zichtbaar.

Nu een aantal behandelingen verder is het resultaat prachtig en kan ik me weer met een mooie smile vertonen. Bij 0900-Dentist staat de klant centraal en is de aandacht en service die men daar geeft onderscheidend. Langs deze weg wil ik het gehele team en in het bijzonder Mehdi Hashemi, Samira Erfani en Nikita Vale danken voor alles wat ze voor me hebben betekend. Als ik 6 sterren kon geven had ik dat gedaan, kortom tandarts 0900-Dentist is een echte aanrader als je op zoek bent kwaliteit en service.