Scroll Top

Implantologie Amsterdam

Implantologie Amsterdam: bij een betrouwbare tandartspraktijk

Een stralende glimlach is niet alleen belangrijk voor onze esthetiek, maar ook voor ons zelfvertrouwen en onze algemene gezondheid. Helaas kan het voorkomen dat men door verschillende redenen tanden verliest. Denk bijvoorbeeld aan ongelukken, trauma’s, ziektes of slecht onderhoud. 0900DENTIST zorgt ervoor dat uw gebit weer kan worden hersteld naar de originele glorie. Of zelfs worden verbeterd! Met implantologie in Amsterdam is straks ook uw gebit stralend en adembenemend.

Implantologie is een effectieve chirurgische procedure waarbij een kunstmatige wortel in het kaakbot wordt geplaatst. Hieraan wordt vervolgens een kroon of brug bevestigd. Het plaatsen van deze kunstmatige wortel is vaak de beste oplossing om ontbrekende tanden te vervangen. De kunstmatige tanden en kiezen zien er echt uit en voelen natuurlijk aan!

Implantaten bestaan uit titanium- of zirkoniumdioxide-schroeven die in het kaakbot worden geplaatst en vervolgens aan de bovenkant worden bedekt met porseleinen kronen. Voor implantologie in Amsterdam en omstreken kunt u terecht bij onze betrouwbare tandartspraktijk. Onze ervaren tandartsen adviseren u volledig op maat en maken gebruik van hun professionaliteit om u het gebit van uw dromen aan te meten.

implantologie amsterdam

Voordelen van implantologie

Woont u in Amsterdam, of in de buurt van de hoofdstad? Dan kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken met één van onze implantologie specialisten in Amsterdam. Via 0900DENTIST krijgt u direct de mogelijkheid een grote stap in de richting van een nieuw gebit te zetten. Wij zetten speciaal voor u alle voordelen van implantologie in Amsterdam op een rijtje.  

VERBETERDE esthetiek

Implantaten zien er net zo natuurlijk uit als echte tanden, waardoor uw glimlach er weer stralend uitziet. Onze gespecialiseerde tandartsen plaatsen de kronen of bruggen zorgvuldig, waardoor uw nieuwe tanden er 100% authentiek zullen uitzien.  

Verbeterde spraak

Het is geen geheim dat ontbrekende tanden kunnen leiden tot spraakproblemen zoals slissen. De onzekerheid kan zelfs leiden tot mompelen. Implantaten kunnen deze problemen aanzienlijk verminderen, zelfs zonder logopedie.  

Verbeterde kauwfunctie

Ontbrekende tanden kunnen het moeilijk maken om te kauwen en te eten, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Implantaten stellen mensen in staat om weer normaal te eten en te kauwen. Dat is immers de primaire functie van uw gebit! 

Langdurige oplossing

In tegenstelling tot goedkopere en snelle oplossingen voor ontbrekende tanden, zoals kronen of bruggen, zijn implantaten duurzaam en gaan ze vaak een leven lang mee. Het is daarom erg belangrijk dat u de implantaten behandelt als uw eigen tanden, met zorgvuldig onderhoud en een goede persoonlijke hygiëne.  

Behoud van botstructuur

Wanneer u tanden verliest, kan uw kaakbot vorm en dichtheid verliezen. Er zijn immers geen wortels meer om het bot te stimuleren. Wij verzorgen implantologie in Amsterdam om deze wortels te vervangen. Op deze wijze stimuleren we de groei van nieuw botweefsel, waardoor de gezondheid van uw kaakbot wordt verbeterd. 

female-patient-choosing-tooth-implant-looking-at-m-2TXHV4N
implantologie amsterdam

Overweegt u implantologie in de regio Amsterdam?

Wanneer u overweegt implantaten te laten plaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare tandartspraktijk. Wanneer het aankomt op specialismen, zoals implantologie, zijn onze tandartsen in Amsterdam uiterst ervaren. Voor de complexe procedure van implantaten plaatsen, bent u bij onze specialisten dus in goede handen. Wij zullen u uitgebreid informeren over alle aspecten van de behandeling en eventuele vragen beantwoorden voordat u beslist om door te gaan met de operatie.  

Onze moderne tandartspraktijk richt zich op hoogwaardige esthetische tandheelkunde voor patiënten van alle leeftijden. Ons team in Amsterdam bestaat uit hoogopgeleide professionals die zich voortdurend ontwikkelen door middel van bijscholing en training. Door de nieuwste technologieën en apparatuur te gebruiken, bieden wij innovatieve behandelingen voor onze patiënten. 

PERSOONLIJKE AANPAK EN OPLOSSINGEN OP MAAT

Bij 0900DENTIST wordt implantologie in Amsterdam uitgevoerd door een ervaren team van tandheelkundige professionals. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het vinden van de beste oplossing voor elke individuele patiënt. Voordat er met de behandeling begonnen wordt, voeren wij een grondig onderzoek uit om te bepalen of implantaten geschikt zijn voor u. Wij begeleiden u stap voor stap door het proces en stellen samen met u een uitgebreid behandelplan op. Op deze wijze sluiten wij zo goed mogelijk alle mogelijke risico’s en complicaties tijdens en na de operatie uit. 

KOMT U IN AANMERKING VOOR IMPLANTOLOGIE?

Woont u in Amsterdam en bent u benieuwd wat onze chirurgen voor u kunnen doen? Neem contact met ons op via 0900DENTIST. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst, waarna we uw kaak de tijd geven voor de genezingsperiode. Dit is nodig om het bot rondom het implantaat te laten groeien. Dit proces heet osseointegratie en duurt meestal tussen drie en zes maanden. Zodra het implantaat stevig in uw kaakbot is verankerd, is uw mond klaar voor verdere behandeling. Uw tandarts zal vervolgens een kunstmatige kroon of brug op het implantaat plaatsen om uw glimlach weer terug te brengen naar de natuurlijke staat. 

Gerben Kalf

Na 7 jaar met een klikgebit te hebben gelopen, die meer klapperde dan klikte en die meer gerepareerd moest worden, dan dat deze heel was…. Waarvan de “experts” mij 7 jaar lang vertelden, dat het niet anders kon….. Via een vriend bij 0900-Dentist terecht gekomen… Maar meneer, dit gebit is niet goed, deze zal vaak kapot gaan en niet lekker zitten…. Vandaag na een periode van proberen, overleggen en passen een prothese gekregen, die bij het in doen direct een gevoel gaf van, ja dit zit goed. Super mooi resultaat qua aanzicht en………. Een niet wiebelend, eindelijk vastzittende prothese… Ik raad een ieder 0900-Dentist aan, daar waar een goede prothese tegen een goede prijskwaliteitverhouding word aangemeten, waarbij de klant 100% centraal staat. Toppers!!!!!!

Sjaak Oosterman

k ben op deskundige en bovenal op vriendelijke wijze geholpen. Eerst door een Italiaanse inplantoog met wie ik mijn (beperkte) Italiaanse vocabulaire kon uitwisselen. Later door de partner van de uiterst vriendelijke Samira die je altijd weer met een warm welkom begroet bij binnenkomst. Haar eveneens uiterst deskundige partner komt uit Iran waar hij is opgegroeid in de tandarts praktijk van zijn vader en Opa. Hij gaf mij uitleg over mijn kroon die voor 100% bestaat uit Zirkonium. Hij is hiermee begonnen nadat ik de behandel overeenkomst had getekend waarmee ik wel profiteerde van zijn nieuwe aanpak maar de extra kosten (€185) niet verplicht was te betalen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe look boven tand niet van echt te onderscheiden👍👍

Antonio Gelormini

i feel to say thanks to all the team of 0900 dentist in Amsterdam. i was scared and terrified by the implant surgery i was going to have but all the people of the staff has been so nice with me . and special thanks to the surgeon Stefano Maraviglia. he provides me a complicate surgery where other dentists was not ready to perform . During and after my surgery i never had pain or disconfort as i was suppose to have . Everything has been fine and now finally i can eat and smile and have a good social life thanks to those people. At least but not last i found very convenient the price .

Ichen El Houssaine

All of the staff is courteous. They explain what needs be done, Extremely nice with everyone I came in contact with. Everything was explained throughout my first visit. At the end of the visit, everything was in detail on what needs to be done in the future.

Henk Duijs

Vandaag mijn definitieve prothese gekregen. Het resultaat is boven mijn verwachtingen. Super mooie passing en uiterst natuurlijk. Hartelijk bedankt voor de goede hulp en uitleg.

Jan Happyrocker

Ik ben nu zo een drie jaar in behandeling bij 0900Dentist Ik ben er terechtgekomen omdat de prijzen op internet zeer duidelijk waren. En achteraf ook blijken te kloppen. Heb nu verschillende implantaten en kronen en mijn lach is weer als vroeger. Ik was zeer bang voor de tandarts nu niet meer alles gebeurt na duidelijke uitleg en vrijwel zonder pijn en napijn. Er blijkt ook veel meer mogelijk dan je zou denken. Ook de vriendelijkheid van het personeel spreekt mij aan.

Henk Duijs

Vandaag mijn definitieve prothese gekregen. Het resultaat is boven mijn verwachtingen. Super mooie passing en uiterst natuurlijk. Hartelijk bedankt voor de goede hulp en uitleg.

Vitali Tikaev

Dr. Stefano have placed already 5 implants with complicated sinus lifting surgery etc. I’m very pleased with the quality of work they have provided to me. Everything was done at a very professional level. The staff are very friendly. I highly recommend them.

Sima Mohaghegh
Sima Mohaghegh

Ik had vreselijke kiespijn en ben toen erg goed geholpen door de tandarts. Ze nam uitgebreid de tijd en gaf duidelijke informatie. In eerste instantie was ik wat angstig maar het personeel was heel vriendelijk en deskundig en ik werd op mijn gemak gesteld. Ik heb besloten om hier patiënt te blijven.

Ivin. Alfred. M.
Ivin. Alfred. M.

Hi, It’s was a great experience and great work with lots attractive support from all assists to help true mine Treatment, whit lots of new innovation in dentist treatment. Thank You 😊

Hélène Fortuin
Hélène Fortuin

0900-Dentist heeft bij mij 5 implantaten geplaatst met kronen. Mijn gebit is heel mooi geworden en ik kan weer jaren vooruit. Daarbij is het ook een heel aardig en professioneel team die ik iedereen kan aanraden.

Nauman Shahid

Really good service! The staff and Doctors were very friendly. The Doctor who did my cleaning did an amazing job and I felt very comfortable

Mattia Passanisi
Mattia Passanisi

Dottor Stefano is one of the best dentist in town. I really recommend this dental practice. great job and great prices! Thanks 0900 Dentist

Saskia Brands
Saskia Brands

Medi, samira en zijn team…. Altijd vriendelijk en fantastisch geholpen en nog steeds… zou geen andere tandarts willen… Zij hebben echt hart voor hun vak

Jordi Q

You won’t like to go, but once you have to, choose them. Best dentist professionals in Amsterdam! They speak spanish too!

Dirk Rijnbeek

Plezierige ontvangst, denken met je mee op zoek naar de beste oplossing voor de client, ook in relatie tot je portemonnee. Professioneel. Zeer tevreden met de resultaten. Klant gericht in alle opzichten. Parkeergagrage op 3 minuten loop afstand

Ioan Stănilă

Very good service, very nice people, excellent prices. I was impressed and I can recommend 0900Dentist to anyone.

Arnaud Ledieu

Very professional services and very good cares. I do not say that often a dentist ! Thank you

Henry L. Bensimon

Best dentist in town! Highly skilled and most importantly a human being:)

V.E van Soest

Als u implantaten bruggen of kronen wil dan ben u bij 0900Dentist op zijn plek. Het personeel is zeer vriendelijk heel belangrijk, en de prijzen mogen er zeker zijn. Ik zelf vind het top.

Jazz Francis

Heel mooi gedaan echte professionals in het vak nemen de tijd voor je ,zeer goede uitleg en zorg met goed advies luisteren naar jou wensen echte toppers bedankt♡

CarHunters B.V.

ik ben super tevreden, een betere service en kwaliteit had ik niet kunnen krijgen, ik hoop niet dat ik in de toekoemst andere inplantaaten nodig heb en mocht het zo zijn dan kom zeker terug..

Lennart Rip

Great team! Had to do 1,5 hour treatment here and they made it as comfortable and cheap as possible for me. Honest and respectful people.

Rob van 't Hoog

betrokken personeel, deskundig, gaan met hun tijd mee, en bovenal een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Mo Hamed

Ik heb hier 2 jaar geleden een implantaat laten plaatsen, eerst een injectie voor bot opbouw en enkele weken daarna de implantaat. Het betreft een voor boventand die in het zicht zit. Ik ben 100% tevreden met het resultaat en de prijs. Ook de tandartsen en assistentes verdienen een pluim.

M A

A dentist is level and the result was satisfactory. I recommend everyone to go to this doctor. My husband implanted a complete upper jaw with extraction of some front teeth. There was no pain or severe bleeding. The operation went through as required under the care of the medical staff. The price is very reasonable compared to other clinics. The doctor’s help can help you speak three languages: English, Iranian and Dutch Finally, my husband’s smile came back Greetings Isam

Marion Timmers-Hellingman

Ik heb implantaten laten plaatsen voor een brug in mijn bovenkaak. Supergoed behandeld en verzorgd. Het is prachtig geworden. Heel nauwkeurig is gekeken hoe de brug geplaatst moest worden. Ik ben tevreden met het resultaat 👍

Martin Staal

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop 0900dentist mij heeft geholpen na een ongeval waarbij mij brug (met 2 implantaten) zwaar werd beschadigd. Ik heb nu een nog mooiere constructie dan ik al had. Op naar het volgende project.

Hemmo Dekkers

Ik ging naar 0900 Dentist voor een implantaat voor mijn voortand. Hun prijs goed is in vergelijking met andere implantologen en ze hebben inmiddels hun procedures op orde. Iedereen is heel eg klant gericht. Het goede vind ik ook dat hier een prijsopgaaf met onderzoek gratis wordt gedaan. Je betaalt het pas als je accoord gaat. Bij anderen moet je eerst 70 euro betalen voor een offerte. Zeer zorgvuldig ben ik geinformeerd door de chirurg, zodat ik een goed gefundeerd besluit kon nemen. Er werd heel zorgvuldig omgegaan met de hygiene, iedereen werkt met handschoenen die regelmatig ververst worden tijdens de behandeling. Men gaat er voor totale klanttevredenheid. De kleur van mijn tand was moeilijk, met veel geduld zijn we tot een perfecte kleur gekomen. Alle hulde voor de mensen die me door deze periode geholpen hebben. Ik ga weer breeduit lachend door het leven.

Christiane Moll

Ich war heute dort um beide oberen Schneidezähne mit Compositfacings decken zu lassen. Noch nie habe ich so nette und sehr auf die optischen schönen Ergebnisse , bedachten Ärzte kennengelernt. Sie haben sehr fein gearbeitet.Ich bin happy und werde gerne wiederkommen.

Pari Asgari

Ze zijn een goed team en vriendelijk. Ik heb daar implantaat gezet en nu ben ik heel tevreden.

Lucien Darthuizen

Hele goede tandarts neemt de tijd en iedereen heel erg vriendelijk super