Scroll Top

Jan Bonthuis Uit Almere

Na 15 jaar niet bij de tandarts te zijn geweest omdat ik echt bang was toch maar eens een afspraak gemaakt om te kijken of er nog herstel mogelijk was.

Er werd een hele duidelijke uitleg gegeven wat er mogelijk was en wat dat ging kosten en hoe lang het in beslag ging nemen. Dit was een hele prettige werkwijze want ik had echt geen idee wat er allemaal mogelijk was. Ik besloot het te doen en toen volgde snel de eerste behandeling door de chirurg. Er werden 6 implantaten geplaatst. Door mij gerust te stellen en doordat ik geen pijn voelde viel die zware behandeling mij reuze mee. Door mijn eigen bloed te gebruiken voor het herstel ging dat allemaal veel sneller. Na regelmatige controle was mijn mond inmiddels hersteld en werden de kronen geplaatst. Het ziet er nu uit alsof het allemaal mijn orginele tanden en kiezen zijn. Ik ben zeer tevreden en heb besloten ook de puntjes op de I te zeten en nog wat cosmetische ingrepen te laten doen. Mijn advies aan mensen die de stap willen nemen maar door de bomen het bos niet meer zien of die heel bang zijn is: Maak een afspraak én laat je goed voorlichten dan zal de stap om je gebit op orde te maken reuze meevallen. Het team van 0900dentist zijn toppers in hun werk en daar staat de klant nog op nummer 1. Ook zie je dat ze de meest moderne apperatuur gebruiken en de nieuweste technieken wat ook een gevoel geeft van kwaliteit. Hierbij nogmaals bedankt voor de gulle lach die ik weer durf te laten zien.