Scroll Top
Klikgebit Prothese
Uw verzekering betaald bijna altijd voor een klikgebit

Behandelingen/ Klikgebit, uw verzekering betaalt bijna altijd voor een klikgebit!

Er zijn situaties dat er bijna geen goede tanden meer over zijn om een volledige randboog op te construerenSoms is een kunstgebit de enige overblijvende oplossing. vaak zit een kunstgebit best aardig op zijn plek. In de onderkaak echter, helemaal na een aantal jaren, is de kaak erg dun en wiebelt de onderprothese behoorlijk.Ook met eten zijn er geregeld problemen en de houvast is vaak gering. Klikgebit Een relatief erg eenvoudige oplossing hiervoor is het plaatsen van 2 of 4 implantaten in de onderkaak, waarop een soort drukknoppen geschroefd worden, die weer vastklikken in een soort hulsjes in de binnenkant van de onderprothese. Het ondergebit klikt nu als het ware vast op de onderkaak en heeft zo opeens veel houvast, zodat praten, eten en afbijten opeens veel makkelijker gaat! Ook steunt de prothese op de implantaten in plaats van op het tandvlees, waardoor grotere krachten zonder gevoeligheid/ pijn van het tandvlees uitgeoefend kunnen worden. De prothese is nog wel uitneembaar, waardoor deze makkelijk te reinigen is en ook makkelijk gerepareerd kan worden indien dit nodig is. Wanneer we het ondergebit laten vastklikken op 4 implantaten met drukknoppen is de houvast nog groter. In de bovenkaak kunnen 4 implantaten met drukknoppen geplaatst worden, waarbij de kunststof verhemelte bedekking van het boven klikgebit achterwege kan blijven. De bovenprothese heeft nu veel houvast.

Ja! Ik wil een gratis klikgebit prothese

Voorwaarden voor het gratis klikgebit prothese
  1. Een klikgebit/ prothese moet medisch mogelijk zijn bij u. Dit beoordeelt de tandarts- implantoloog.
  2. Uw zorgverzekering dient de aanvraag voor uw klikgebit prothese goed te keuren. Zonder deze goedkeuring is het klikgebit prothese niet gratis.
  3. De kosten dienen door uw zorgverzekering aan de behandelend tandarts-implantoloog volledig voldaan te zijn.
  4. Udient uw eigen bijdrage aan uw zorgverzekering te hebben voldaan.
  5. De maximum vergoeding bedraagt € 250,-Dit bedrag wordt via TTL High Tech Dental Labs op uw rekening teruggestort.

Bel 0900 Dentist B.V. voor een gratis klikgebit prothese. Onderzoek wordt gedaan om te kijken of implantaten mogelijk zijn. Na het onderzoek krijgt u informatie om thuis na te lezen. Implantaten worden pijnloos onder lokale verdoving geplaatst. Het kaakbot hecht aan de implantaten gedurende enkele weken. Een nieuwe prothese wordt gemaakt terwijl de oude wordt aangepast. Een tandprotheticus maakt de prothese naar uw wensen. Als alles klaar is, wordt de prothese definitief geplaatst.

Naarmate u ouder wordt, kan uw kunstgebit los gaan zitten door het slinken van de kaak. Een gewone prothese biedt vaak onvoldoende houvast en ondersteuning. Een klikgebit prothese is de oplossing. Deze wordt vastgeklikt op implantaten, die dienen als kunstwortels en pijnloos worden geplaatst door een tandarts-implantoloog. Met een klikgebit prothese kunt u weer probleemloos praten, lachen, eten en afbijten. Wij bieden gratis* klikgebit protheses met de nieuwste tandheelkundige ontwikkelingen.

Resultaten