Scroll Top

Lumibrite

Sterk oplichtende whitening kan uw glimlach over zeven tinten lichter in een kantoor te bezoeken !

 

De Sterk oplichtende professionele tanden whitening systeem is een veilige, zachte en effectieve manier om tanden witter te maken en het bereiken van dat helder, gezond, jeugdig ogende glimlach je altijd al wilde.

Als je je afvraagt, hoe kunt u het uiterlijk te verbeteren en het gevoel van uw glimlach, moet u uw tandarts vragen over Sterk oplichtende het bleken van tanden tijdens uw volgende kantoor te bezoeken.

Wat veroorzaakt verkleuring van de tanden?

Verkleuring van de tanden kan worden veroorzaakt door genetica en veroudering, maar ook van bepaalde soorten medicatie, roken, bepaalde voedingsmiddelen en dranken, slechte mondhygiëne, of een combinatie van verschillende dingen.

Mijn tanden zijn niet zo wit als ik zou willen dat ze zijn. Ben ik een goede kandidaat voor een whitening procedure?

Als u geïnteresseerd bent in het hebben van een heldere, witte glimlach, raadpleeg dan uw arts tijdens uw volgende kantoor bezoeken om meer te weten over uw mogelijkheden. Het Sterk oplichtende whitening systeem is een geweldige manier om een ​​witte glimlach te bereiken, en uw arts kan meer informatie verstrekken en vragen beantwoorden die u heeft.

Ik heb een gevoelige tanden. Kan ik nog steeds mijn tanden professioneel gebleekt?

Sterk oplichtende bleken is bedoeld voor alle patiënten, zelfs die met gevoelige tanden. De unieke Sterk oplichtende gel kan zelfs helpen voorkomen dat gevoelige tanden. Praat met uw arts om te achterhalen of de Sterk oplichtende tanden bleken is de juiste keuze voor u en uw glimlach.

Hoe lang duurt het om een ​​verschil in de kleur van mijn glimlach op?

Sterk oplichtende biedt een van de meest efficiënte tanden bleken procedures beschikbaar. In slechts 30 minuten bent u in staat om te beginnen met het delen van je mooie glimlach met je familie, vrienden en iedereen die je ontmoet.

Hoe werkt het Sterk oplichtende whitening systeem?

Sterk oplichtende is een revolutionair systeem dat het bleken van tanden de krachtige effecten van de Sterk oplichtende Plasma Arc Light, samen met professionele Teeth Whitening gel combineert. De combinatie van licht en gel samen te werken om u een witter, meer prachtige glimlach in minder tijd dan andere vormen van tanden bleken.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de Sterk oplichtende tanden whitening systeem, en hoe een heldere, witte glimlach kan uw leven veranderen, neem dan contact op met onze praktijk om een ​​afspraak te maken vandaag.