Scroll Top

Mw. Van Campen Uit Amsterdam

In juli 2012 zijn er bij mij acht lumedis geplaatst. Een van mijn voortanden was afgebroken, deze tand is meerdere malen met composiet opnieuw opgebouwd. Helaas verkleurde dit composiet steeds. De andere voortand was door slijtage heel dun geworden. Door het plaatsen van de acht lumedis is mijn bovengebit weer als nieuw. Eindelijk heb ik nu weer de lach die ik had als meisje van 16 jaar oud, toen mijn voortanden nog ‘nieuw’ waren.

De lumedis zitten op en over mijn tanden, je voelt nergens randjes of oneffenheden. Het voelt zo glad, altijd, alsof je net van de tandarts komt. Mijn bovenlip wordt door de lumedis meer opgevuld, mijn gezicht is hierdoor voller en vriendelijker geworden.

 

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik zo lang heb gewacht om deze lumedis te laten plaatsen…