Scroll Top
Onze kliniek
Onze kliniek
Onze kliniek 0900-Dentsit heeft 5 behandelkamers en is 5 dagen per week geopend. Wij hebben een team van 9 mensen en onze missie is om mensen te helpen met hun tandheelkundige behoeften. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, van preventieve zorg tot complexe tandheelkundige behandelingen. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen en medisch specialisten die u graag helpen met al uw tandheelkundige vragen en behoeften. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u een gezond en mooi gebit heeft.
IMG_9855_2
IMG_9845

Bij 0900Dentist is ons team van tandheelkundige professionals toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke mondzorg in een gastvrije omgeving. Met ervaren tandartsen, bekwaam personeel en moderne technologie bieden wij gepersonaliseerde behandelingen voor al uw tandheelkundige behoeften. Patiëntcomfort en educatie staan bij ons centraal, terwijl we streven naar het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen. Ervaar de hoogste kwaliteit van zorg bij 0900Dentist voor een gezonde, stralende glimlach.

In onze tandheelkundige kliniek gebruiken we geavanceerde apparatuur, zoals de CBCT-scan en de Philips Zoom-bleekmachine. De CBCT-scan biedt gedetailleerde 3D-beelden voor nauwkeurige diagnoses en behandelplannen. Met de Philips Zoom-bleekmachine kunnen we veilig en snel professionele tandenbleekbehandelingen uitvoeren. Bij ons ontvangt u hoogwaardige zorg met de nieuwste technologieën voor prachtige resultaten.

SEE OUR CLINIC INSIDE