Scroll Top

SKY fast and fixed – Vaste bruggen voor onmiddellijke restauraties

De SKY snelle en vaste onderdelen van het systeem met 0 ° en 35 ° gehoekte abutments zijn speciaal ontwikkeld voor de primaire gespalkt structuren om snel vervaardigen van occlusale vastgeschroefde uitzendkrachten voor onmiddellijke behandeling van patiënten mogelijk te maken. In combinatie met de nieuwe, state-of-the-art BLUESKY titanium implantaat van Bredent medische met gezandstraald en geëtst oppervlak, is een succesvolle implantatie gegarandeerd. 35 ° gehoekte abutments meer ruimte plaatselijke bot gebruiken en aldus wezenlijk bijdragen tot langdurige succes van het implantaat. Een groeiend aantal patiënten met een aanzienlijk beschadigd resterende gebit weigeren implantaten geplaatst vanwege de angst voor tijdelijke afwezigheid van tanden. SKY snel en vaste kan de implatological team om dergelijke patiënten vaste restauraties te bieden tegen een vaste prijs. Dit type restauraties die snel kunnen worden afgerond en tegen een betaalbare prijs overtuigt zelfs die patiënten die een dergelijke angsten hebben of kunnen niet zonder functionele en esthetische restauraties als gevolg van hun posities in het openbare leven.

Voordelen:

  • Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat implantaten geplaatst in de plaatselijke bot een hoger overlevingspercentage dan vergroot implantaten.
  • Verbeterde achterste ondersteuning van de vaste restauratie van de gehoekte implantaten zorgt voor een lange termijn succes van het implantaat restauratie.
  • Sinds landhoofden in de implantaten zijn geïntegreerd tijdens de operatie, is er geen extra operatie nodig is – op deze manier patiënten zal tijd en geld besparen.
  • Botverlies veroorzaakt door de micro-gap is verminderd sinds implantaten praktisch worden weergegeven in single- component implantaten dankzij onmiddellijke integratie van de landhoofden.