Scroll Top
SPOEDGEVAL
Spoedtandarts in Amsterdam
Heeft u een tandheelkundige spoedgeval? Bij 0900-DENTIST bieden we spoedafspraken aan tijdens onze reguliere werkuren (09:00-17:00, Ma-Vr) zonder extra kosten. Ons gespecialiseerde team kan omgaan met verschillende spoedgevallen zoals gebroken tanden of plotselinge tandpijn. Wij zetten snelle en betaalbare zorg hoog op de agenda. Bel ons op 0900-DENTIST om uw afspraak te plannen.
Telefoonnummer Tijdens kantooruren:

Als u pijn of klachten aan uw gebit heeft en u weet niet zeker waar het vandaan komt kunt u altijd bij ons terecht. Bij de volgende klachten moet er met spoed behandeld worden:

Als u een afspraak met ons wilt maken, maar het is buiten de werktijden, vraagt u dan hieronder een afspraak aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Neem gerust contact met ons op,
stel uw vragen of maak een afspraak

Contact Form Demo (#2)

Als u buiten kantooruren een tandemergenza hebt, bent u op het juiste adres bij Mondzorgpoli. U kunt terecht via het noodnummer 020 723 4848. Het team van Mondzorgpoli is altijd bereid om u te helpen met acute tandproblemen, zoals pijn, zwellingen of bloedingen. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie klaar hebt voordat u belt, zodat de behandeling zo snel en efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.