Scroll Top

Suzanne Uit Amsterdam

Sinds kort ben ik van tandarts gewisseld omdat de tandarts waarbij ik kwam zou sluiten.

Kan je enthousiast over een tandarts zijn? Ja, ik dus! Het is gelegen in het centrum, nadat ik geeest ben kan ik nog snel shoppen:) Een ideale plek voor mij, daar begint het al mee. Deze verzorgde en moderne praktijk denkt helemaal met je mee.

Bij mijn eerste bezoek werden er foto's gemaakt en werd er heel goed uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren. Ik kreeg een behandelplan mee om er nog over te kunnen nadenken. De tandarts vertelde me constant wat ze ging doen, toch fijn als iemand in je mond zit te spelen. De praktijk heeft ook mondhygiënisten en als je hier een afspraak voor maakt, wordt het vaak gecombineerd met de controle bij je tandarts. En niet alleen dit, zij draaien vrijdagavond en zater spoedavonden. Ik kan er dus zo teecht na mijn werktijd!